Kwaliteitsmanagement

U bent naast zorgverlener ook ondernemer. Uw instelling of praktijk is meestal voortgekomen uit het vormgeven van uw passie en idealen om anderen te helpen. Zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijk. K&K Zorgadvies helpt u hierbij, zodat de kwaliteit van uw zorg voorop staat. Wij staan klaar voor diverse soorten zorgbedrijven.

Proces in kaart

Bij het aanleggen van een kwaliteitssysteem worden essentiële processen binnen uw zorgproces  in kaart gebracht waardoor er overzicht, structuur en duidelijkheid komt in uw onderneming voor iedereen die erbij betrokken is. Ook voldoet  uw werkwijze hiermee aan wet- en regelgeving.

Eenvoudig en werkbaar

K&K zorgadvies heeft een eenvoudig kwaliteitssysteem opgezet, speciaal voor kleine ondernemingen. Kernwoorden hierbij zijn: praktisch, werkbaar en bruikbaar om de kwaliteit van uw onderneming te verbeteren. Op het moment dat u uw onderneming wilt laten groeien en mee wil gaan doen met bijvoorbeeld een aanbesteding dan is de stap naar een HKZ-certificering makkelijk gemaakt.

HKZ-certificering

De eisen van gemeenten op het gebied van kwaliteitsmanagement worden steeds strenger. Met een pragmatische werkwijze en persoonlijke begeleiding helpt K&K Zorgadvies u bij het opstellen en uitvoeren van het vereiste kwaliteitsmanagementsysteem met als uiteindelijk doel het behalen van een HKZ-certificering.

Iso 9001
NEN 7510